Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μήπως ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ ξεκίνησε το Σάββατο;

Το Ισραήλ και το Ιράν πραγματοποίησαν άμεση στρατιωτική επαφή το Σάββατο για πρώτη φορά, σηματοδοτώντας μια σημαντική κλιμάκωση της πολυεθνικής εμπλοκής στη Συρία. Η εξέλιξη αυτή περιέχει μοναδικά στοιχεία που λένε αρκετοί εμπειρογνώμονες για τις έσχατες ημέρες,που προδίδουν τον Μεσσιανικό πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ.

Στο Σάμπατ γύρω στις 4 π.μ., το Ιράν έστειλε ένα αεροσκάφος UAV (μη επανδρωμένο όχημα) στον ισραηλινό εναέριο χώρο από μια βάση στη Συρία. Ένα ελικόπτερο Apache της Ισραηλινής Αεροπορίας κατέρριψε  το UAV και το Ισραήλ ακολούθησε στη συνέχεια πολλαπλές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.
Η Συρία με πύραυλο επιφανείας-αέρος (SAM) κατέρριψε ένα Ισραηλινό F-16.
 Αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2006 που ένα ισραηλινό πολεμικό αεροπλάνο είχε καταρριφθεί από τον εχθρό και  πρώτη φορά που ένα ιρανικό  UAV εισήλθε στο Ισραήλ.Η αντιπαράθεση το Σάββατο σηματοδοτεί μια σοβαρή κλιμάκωση μιας ήδη ευμετάβλητης περιοχής που φέρνει τους στρατούς πολλών εθνών σε στενότερη εγγύτητα μεταξύ τους. 
Αυτό το εκρηκτικό μείγμα έρχεται σε σημείο βρασμού και την περασμένη εβδομάδα καταστράφηκαν δύο άλλα αεροσκάφη. 
Ένα από τα αεροσκάφη, ένα τουρκικό αεροπλάνο, καταρρίφθηκε το Σάββατο και ένα ρωσικό SU-25 μία εβδομάδα νωρίτερα.Ο Ράμπλι Pinchas Winston, ένας πολυπληθής συγγραφέας και εκπαιδευτικός πιστεύει ότι η αντιπαράθεση το Σάββατο ίσως ήταν πολύ σημαντικό βήμα στη διαδικασία των εξελίξεων.
"Από πολλές απόψεις, η κατάσταση στη Συρία είναι σύμφωνη με τις περιγραφές στις προφητείες του πολέμου Γωγ και Mαγώγ", δήλωσε ο Rabbi Winston στο Breaking Israel News.
 "Αυτό που συνέβη το Σάββατο θα μπορούσε εύκολα να είναι η σκανδάλη για να ξεκινήσει. Το να καταρρίψεις ένα αεροπλάνο, ειδικά μέσα στον ισραηλινό εναέριο χώρο, όπως συνέβη με το F-16, είναι μια πράξη πολέμου ».
Ο ραβίνος σημείωσε ότι ο πόλεμος του Γογ και του Μαγόγ θα έπρεπε να ξεκινήσει από τον Βορρά, αλλά ένας βασικός παράγοντας που αναφέρθηκε στον Ιεζεκιήλ και υπονοούσε τον ρόλο του Ιράν, έλειπε μέχρι τώρα.«Το Ιράν είναι η σύγχρονη ενσάρκωση της Περσίας  αν και είναι ανοιχτά ανταγωνιστικές έναντι του Ισραήλ», σημείωσε ο ραβίνος Winston. «Το Σάββατο σημάδεψε την πρώτη φορά που έρχονται σε άμεση επαφή με το Ισραήλ».
Ο Rabbi Winston υπογράμμισε ότι η κλιμάκωση των συριακών συνόρων του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ίσως βοήθησε να πραγματοποιηθεί ένα βήμα στη διαδικασία της Geula. Εξήγησε ότι ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ είναι το δεύτερο μέρος μιας διαδικασίας δύο σταδίων για την άφιξη του Μεσσία.(Αντίχριστος).
"Υπάρχουν δύο στάδια για εξαγορά", ανέφερε. "P'keda (προετοιμασία) και zechira την (ανανέωση).""Το P'keda κατέληξε σαφώς στο σχηματισμό του κράτους του Ισραήλ και συμπεριέλαβε την οικοδόμηση της γης", συνέχισε. "Το μόνο πράγμα που λείπει τώρα είναι η σκηνή του zechira που περιλαμβάνει τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ. Αυτή είναι μια πολύ πιο ενεργή διαδικασία που κορυφώνεται με την επιστροφή του shechina (θεία παρουσία) στο Ισραήλ ".
"Οι Άραβες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζεχίρα επειδή είναι από το Iσμαήλ, που σημαίνει" ακούστε τον Θεό ", πρόσθεσε ο Rabbi Winston. "Η λειτουργία τους είναι να κάνουν τους Εβραίους να ακούν τον Θεό και να μας ξυπνούν για δράση."
Ο ραβίνος Γκόσεφ Μπέργκερ, ο ραβίνος που είναι υπεύθυνος για τον τόπο του βασιλιά Δαβίδ, είναι επίσης πεπεισμένος ότι τα γεγονότα το Σάββατο συνέβαλαν στην επιτάχυνση της Μεσσιανικής διαδικασίας."Πρόσφατα άκουσα από αρκετά κρυμμένα tzaddikim (δίκαια άτομα) ότι ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ είχε τελικά αρχίσει", δήλωσε ο Rabbi Berger στο Breaking Israel News.

Ο ραβίνος Μπέργκερ σημείωσε επίσης ότι με πολλούς σημαντικούς τρόπους, η κατάσταση είναι διαφορετική από τις αντιπαραθέσεις που το Ισραήλ αντιμετώπισε στο παρελθόν.

"Από τότε που το Ισραήλ έγινε κράτος, έχουμε αντιμετωπίσει συνασπισμούς αραβικών κρατών που ενώθηκαν μαζί μας ή ήταν εναντίον μας", δήλωσε. "Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας συνασπισμός ξένων εθνών αντιμετωπίζει έναν άλλο συνασπισμό ξένων εθνών, ακριβώς όπως περιγράφεται ο Πόλεμος του Γωγ και του Μαγωγ."
Ο Ραβίνος Μπέργκερ ανέφερε μια εσωτεριστική πηγή για την ύπαρξη συνασπισμού ξένων εθνών στον πόλεμο Γωγ και Μαγώγ.
Ο ραβίνος Haim Shvili, ένας εβραϊκός μύστης του 20ού αιώνα, έγραψε ένα βιβλίο προβλέψεων σχετικά με τον Μεσσία το 1935. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ραβίνος Σβιλί καταλαβαίνει τον προφήτη Ιεζεκιήλ να προβλέπει τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ σαν ξεκίνημα από έναν ηγέτη Ρωσικού συνασπισμού.
Ο ραβίνος Shvili αντιλήφθηκε την εβραϊκή λέξη στο στίχο, rosh (επικεφαλής) ως αναγνώριση της Ρωσίας για να είναι ο ηγέτης της συμμαχίας Γωγ και Μαγώγ.Ο ραβίνος Σβίλι προέβλεψε ότι ο συνασπισμός υπό την ηγεσία της Ρωσίας θα αντιταχθεί από έναν συνασπισμό συγκρίσιμου μεγέθους, ο οποίος θα αποτελείται από στρατιώτες από όλα τα 70 έθνη.
Ο ραβίνος Μπέργκερ τόνισε ότι η συμμετοχή ξένων στρατών στον πόλεμο του γωγ και Μαγώγ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποκάλυψη του μεγαλείου του Θεού σε όλα τα έθνη που εμπλέκονται στον πόλεμο.
Έτσι θα φανερώσω το μεγαλείο Μου και την αγιότητά Μου και θα γίνω γνωστός  στα μάτια πολλών εθνών. Και θα ξέρουν ότι είμαι ο Χάσεμ. Ιεζεκιήλ 38:23
Ο ραβίνος Μπέργκερ σημείωσε, ωστόσο, ότι η αναπτυσσόμενη κατάσταση στη Συρία διαφέρει από τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ όπως περιγράφεται από τους προφήτες σε τουλάχιστον μία σημαντική πτυχή.
"Οι προφήτες λένε ότι ο πόλεμος θα διεξαχθεί στο εσωτερικό του Ισραήλ και θα φτάσει στην Ιερουσαλήμ", δήλωσε ο ραβίνος Berger.
Ο ραβίνος Yosef Burger δήλωσε ότι «ως πράξη έλεος προς τους Εβραίους, ο πόλεμος δεν θα διεξαχθεί στο Ισραήλ».Ο ραβίνος Sholom Berger έκανε την ανάλυση σε μια συνάντηση με τους οπαδούς του κατά τη διάρκεια των διακοπών του Simchat Torah το 2015 όπου μίλησε για την επικείμενη άφιξη του Μεσσία και τον πόλεμο των Γωγ και Μαγώγ."Η καρδιά μου μου λέει ότι ο Θεός έχει έλεος για το Ισραήλ. Παρά ό, τι προφήτευσαν οι προφήτες ότι ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ πρέπει να βρίσκεται μέσα στην Ιερουσαλήμ, ο Θεός γλυκάνει την κρίση και κάνει αυτόν τον πόλεμο να συμβεί στη Συρία », δήλωσε.
"Στο μέλλον, οι πύλες της Ιερουσαλήμ θα φτάσουν στη Δαμασκό", συνέχισε, αναφέροντας τον Σίφε, μια μεσαιωνική συλλογή ομοφυλικών βιβλικών ιστοριών. "Στην περίπτωση αυτή, αντί του πολέμου που βρίσκεται μέσα στην Ιερουσαλήμ και του Ισραηλινού λαού, ο Θεός επέκτεινε την Ιερουσαλήμ για να συμπεριλάβει τη Δαμασκό, ώστε ο τεράστιος πόλεμος να είναι εκεί, όπως βλέπουμε τώρα", εξήγησε.Ο ραβίνος Winston είπε ότι τα γεγονότα το Σάββατο θα πρέπει να είναι σαφή και σε εκείνους που δεν δέχονται βιβλικές και μυστικές πηγές.
"Το κύριο πράγμα είναι τι συμβαίνει εδώ. Το Ιράν κινείται και η Ρωσία δεν είναι αξιόπιστη ", δήλωσε ο Rabbi Winston. "Δεν πρόκειται για το αν έρχεται ή όχι ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ.
Είναι θέμα χρόνου και σε αυτό το σημείο, μετράμε τις ημέρες.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου